Om Caretech |  Projektetablering  |  Projekter  |  Set & Sket
 

En platform for sundheds-it projekter

Caretech Innovation er Region Midtjyllands satsning på innovativ sundheds-it. Region Midtjylland og EU har bevilget godt 37 mio. kr. til satsningen, der skal skabe erhvervsudvikling baseret på samspil mellem forskning, anvendelse og forretning. Satsningen er en del af Vækstforum for Region Midtjyllands Erhvervsudviklingsstrategi.


Tværsektoriel inspirationstur

Projektet Tværsektoriel Kommunikation høster erfaringer fra det sydlige Danmark, hvor man siden 2009 har baseret den tværsektorielle kommunikation på IT.

 

Læs mere om inspirationsturen her.
Læs mere om Tværsektoriel Kommunikation-projektet her.


Sundhedsbarometer 2 får positiv feedback fra testgruppe

"Jeg blev inspireret og fortsatte. Har nu tabt i alt 10 kg...motivationen er helt i top..Så tak fordi I fik mig i gang :-)."
Sådan lyder ordene fra en af de 14 deltagere, der netop har afsluttet en tre ugers brugertest af Sundhedsbarometret. Arbejdet med Sundhedsbarometret og involvering af brugere i produktudviklingen har givet idebæreren Weicon Aps et solidt grundlag for videre produktudvikling samt forståelse for de specifikke domæner for fremtidig brug.

Læs mere test og resultat, som projektgruppen og Weicon nu arbejder videre med her.
Læs mere om Sundhedsbarometer 2-projektet her.


Årsrapport 2011 er udkommet

Rapporten sætter fokus på vores arbejde med at skabe et sammenhængende sundheds- og velfærdsvæsen gennem IKT. Gennem rapporten får du et indblik i vores projekters liv og perspektiv. Samtidig kan du finde inspiration til, hvordan brugerinddragelse og tværfagligt samarbejde sætter gang i markedet for sundhedsservices.

Download eller bestil årsrapporten her.

 


Kontakt

Direktør
Morten Kyng
Tlf: 8942 5715
Mobil: 2026 9911

kontakt@caretechinnovation.dk


Regionale innovations- og investeringspartnere inden for sundheds-it

MedTech Innovation Center

Østjysk Innovation A/S

 

 

Caretech Innovation * kontakt@caretechinnovation.dk * sidst opdateret 1-sep-11