Home | Kontakt | English | Intranet        

forskning

 

Kontakt

Centerleder
Kim Halskov Madsen
lektor

Tlf. 8942 9241
halskov@cavi.dk

Souschef
Morten Lervig
Tlf. 89425638
lervig@cavi.dk

Center for avanceret visualisering og interaktion
Aarhus Universitet
Åbogade 34 D
8200 Århus N

www.cavi.dk

Relateret information

Præsentation fra årsrapport 2008-09 (pdf)

DUL satte klimaet til vægs

Ud-af-æsken-oplevelse med LEGO

Århus bliver digital foregangsby

Avanceret visualisering og interaktion
- når den digitale og den fysiske verden kombineres

Indsatsområdet Avanceret Visualisering og Interaktion varetages af CAVI, Center for Avanceret Visualisering og Interaktion, og blev i 2001 etableret gennem et samarbejde mellem Aarhus Universitet, Center for IT-forskning og Alexandra Instituttet. CAVI arbejder med visualisering generelt, både via 3D-stereo displays og udnyttelse af ny teknologi til alternative medieflader. Eksempler er interaktive husfacader og butiksruder og nyskabende kombinationer af digitale og fysiske materialer.

Indsatsområdet beskæftiger sig også med visualisering inden for blandt andet kommunikation, forskningsformidling, læring, branding og marketing. I fremtiden vil man have særligt fokus på det oplevelses- orienterede område og brugerdreven innovation. Indsatsområdet vil desuden beskæftige sig med nye former for interaktion, hvor det digitale er en integreret del af den fysiske verden.

CAVI fokuserer på medicin, kunst, kultur og oplevelser, og på tværs af teknologier arbejdes der metodisk med understøttelse af innovationsprocesser og brugerinddragelse i designprocesser.

Sidst opdateret 9/07/09 , © Alexandra Instituttet A/S