Home | Kontakt | English | Intranet        

services

 

Forskningsbaserede kurser

Den nyeste it-viden skal ud til danske virksomheder. Teknologisk Institut og Alexandra Instituttet samarbejder om forskningsbaserede it-kurser. Læs mere.

Bogtilbud

"Bliver man lidt småsær af at have sit eget kontor?"

Læs mere om bogen og bestil den her.

Teknologisk service

Alexandra Instituttet leverer en række ydelser og produkter, som understøtter virksomheders innovation. Vores portefølje af ydelser er bred. Den tæller både idegenerering, rådgivning, konsulentydelser, kurser, programmeringsopgaver, efteruddannelse og driften af vore fem vidennetværk. Ydelserne er alle forskningsbaserede. Det vil sige, at de er baserede på den viden, som vi genererer i vores FoU-aktiviteter (Forskning og Udvikling).

Vi har i Alexandra Instituttet altid leveret teknologiske serviceydelser med udgangspunkt i vores forskningsbaserede viden. Men det har hidtil kun været ”på særlig opfordring” fra interesserede virksomheder.

Nu er den teknologiske service blevet en central del af forretningen. Vi udvikler ydelserne, sætter dem i system og gør dem tilgængelige for de virksomheder, der kunne have brug for det. Alle ydelser tager udgangspunkt i den enkelte virksomhed og tilrettelægges efter dens særlige behov og udfordringer. Indledende forventingsafstemning og behovsafklaring.

 

Sidst opdateret 2/06/08 , © Alexandra Instituttet A/S